Enkele referenties:

“Jennefer heeft als coach bij de Rabobank diverse trajecten bij ons verzorgd op het gebied van time management. Dit deed zij één op één, maar ook op afdelingsniveau. Jennefer brengt de behoefte goed in kaart en geeft daarbij praktische tips, zodat dit direct toepasbaar is in de praktijk. Zij geeft je inzicht in hoe je efficiënter kunt werken en helpt je bij het creëren van meer balans in werk én privé. Jennefer is een fijne gesprekspartner en geeft het vertrouwen om je kwetsbaar op te stellen. Hierdoor worden zaken bespreekbaar en lukt het om je gedrag op de lange termijn te veranderen”.
Sandra Sterk – HR Adviseur Rabobank Regio Schiphol

“Jennefer is een enthousiast docente die vanuit eigen ervaring weet hoe belangrijk het is om meer planmatig te werken. Zij weet alles van het nieuwe werken en heeft onze organisatie, zowel op teamniveau als op individueel niveau, op weg geholpen naar een nieuwe flexibele werkstijl. Jennefer is geduldig, inspirerend en ze coacht de mensen naar een hoger werkplan”.
Shirley Hunneman – Adviseur Opleiding & Ontwikkeling bij PWN Waterleiding

“De coaching van Jennefer Boskeljon heb ik als prettig, laagdrempelig, motiverend en deskundig ervaren. Ze heeft de weg naar de gestelde leerdoelen opgeknipt in kleinere, werkbare stappen. Dat zorgt voor focus en rust: niet alles hoeft (of kan) in één keer. Haar coaching kenmerkt zich door oplossingsgericht denken: ieder probleem wordt eerst ontleed en teruggebracht tot de kern, waarna je gezamenlijk tot oplossingen komt. Zij heeft samen met mij in kaart gebracht, hoe ik mijn werk inricht, hoe ik communiceer en hoe ik aangestuurd wordt. Binnen dat speelveld heeft zij goede tips gegeven, waardoor ik mijn werkproces nu beter heb ingericht”.
Roel Berghuis – Database marketeer – KWF Kankerbestrijding

“Jennefer verplaatst zich heel goed in de persoonlijkheid van de ‘cliënt’. Derhalve is haar begeleiding dan ook uitermate geschikt voor individuele trajecten. Daarbij hanteert ze de juiste verhouding tussen ‘strengheid’ en begrip”.
Boudewijn Kloes – Contract Manager bij Pharos Reizen van ANWB

“Ik had van te voren niet verwacht hoe groot het positieve effect van de coaching van Jennefer zou zijn. Door te leren op een betere manier te plannen, ervaar ik nu meer rust, controle en overzicht: zowel privé als bij mijn vaak hectische werkzaamheden. Dat geeft zoveel meer plezier in wat ik doe. Ook haar manier van werken spreekt mij erg aan. Op een nuchtere manier met veel kennis van zaken en toegespitst op de individuele situatie geeft ze allerlei handvatten om op een prettigere manier te kunnen werken. Leuk en nuttig. Ik raad het iedereen aan!”
Martine van Vuure – Directeur Van Vuure Uitvaartorganisatie

“Zeer nuttige tips. Nu is het aan mij om deze toe te passen in de concrete werksituatie. De cursus heeft voor mij zeker toegevoegde waarde gehad en ik zou het zeker aan collega’s aanraden”.
Michela Barmes – Secretaresse bij Centrum’45/Equator Foundation/Equator Poli Stad

 

Meer referenties zijn te vinden op de pagina’s met trainingsaanbod en mijn LinkedIn profiel